För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

 

Tre starka hydraulikföretag förenas i HydSupply

 
PF Hydraulik, Hydratech och HydSupply är tre av Sveriges mest välrenommerade företag inom hydraulik. Företagen är var för sig kända för stort kunnande, brett utbud, hög kvalitet och bästa tänkbara servicenivå. Som systerföretag i Volito Automation – en organisation som investerar i bolag inom industriell automation – har PF Hydraulik, Hydratech och HydSupply haft ett nära samarbete.

 

Nu förenas PF Hydraulik, Hydratech och HydSupply under det gemensamma namnet HydSupply. I det nya företaget får du ta del av ett starkt erbjudande som innefattar förebyggande underhåll, produktionsoptimering och marknadens bästa originalkomponenter.

 

I det nya HydSupply möter du erfarna tekniker och utvecklare med mångåriga kunskaper inom industriell, mobil och marin hydraulik. Genom sammanslagningen får du tillgång till en rikstäckande serviceorganisation med kontor, serviceställen, fälttekniker, lager och testanläggningar som når hela landet. HydSupply har också en webbshop som är öppen dygnet runt, alla dagar i veckan.

 

Dina tidigare kontaktpersoner finner du på samma orter och platser som tidigare.

 

Välkommen till det nya HydSupply!

För frågor om sammanslagningen, verksamheten och vårt erbjudande, hör gärna av dig till oss.

 

Start > Om oss > Om HydSupply

 

 

 

HUVUDÄGARE

Vi är ett fristående bolag inom Volitogruppen med tre systerbolag i Norden. För dig som kund innebär det att du kan få det bästa av två världar. Vi kombinerar den lilla organisationens flexibilitet med den stora organisationens finansiella muskler. På så sätt kan du vara säker att vi är en trygg långsiktig partner.

 

 

 

 

 

Annonser