Förbättra din lönsamhet med smartare underhåll

2021-01-11

HINDAB är nu fusionerat och har uppgått i HydSupply

Bolagsverket har genom beslut  2021-01-11 lämnat tillstånd att verkställa fusionen. Tillståndet har registrerats den 2021-01-11 innebärande att följande företag är upplöst: 
556281-7352 Hydraulik- och Industriservice i Vetlanda Aktiebolag och har uppgått i 556718-2091 HydSupply AB.  
 
Vi vill hälsa de nya kontoren i Vetlanda och Tranås välkomna till HydSupply AB.

2021-01-08

HydSupply förstärker teamet inom Teknik & Projekt med Andreas Holm

HydSupply har gjort klart med ett nyförvärv inom Teknik & Projekt. Den 1 februari hälsar vi Andreas Holm välkommen till oss på HydSupply. Andreas kommer närmast från en tjänst hos Essverk AB och där han b la var systemansvarig för framtagning av hydraulik och styrsystem på produkterna. Andreas har utbildning inom Styrsystem Danfoss Plus1 och besitter en bredd erfarenhet inom mekanik, hydraulik och styrsystem. Andreas kommer utgå ifrån Grängesberg och tillhöra vårt kontor i Borlänge.

2020-12-06

Lanseringen ni väntat på - Sök rullningslager online

HydSupply lanserar ”sök rullningslager online” på hemsidan. 
Kontrollera tillgängligheten av produkter 24 timmar om dygnet genom vår applikation. Rullningslager, linjärprodukter, remtransmissioner och radialtätningar från världens ledande tillverkare. Över 45 000 olika artiklar finns på hyllan för omgående leverans.

”I och med att HINDAB fusioneras med HydSupply och min och Göran Hegestigs mångåriga erfarenhet av Driva, Täta, Lagra så känns det bra att vi kan erbjuda dessa produkter snabbt och kostnadseffektivt till våra kunder. Vi jobbar bara med säkra leverantörer då det tyvärr finns falska produkter i omlopp tillägger Johan Blom, VD HydSupply AB
2020-10-16

Vi bygger vidare i en kraftig expansion och söker därför
Utesäljare till HydSupply Göteborg

HydSupply förstärker teamet i Göteborg och söker därför en utesäljare med placering i Göteborg. Som utesäljare är du en nyckelperson för företaget och i ditt arbete har du ansvar för att skapa förtroende för företaget och företagets produkter hos våra befintliga och potentiella kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från första kundkontakt till avslutad affär med allt vad det innebär i form av att söka upp kunder, presentera företaget och produkterna.
2020-08-19

HydSupply hälsar Tommy Bäckman välkommen

HydSupply förstärker teamet i södra Sverige med Tommy Bäckman. Tommy kommer främst att jobba med Teknik & Projekt och kommer även stötta upp som servicetekniker när behov finns. Tommy har en lång erfarenhet inom hydraulik och han har b la jobbat som servicetekniker, servicechef och teknisk säljare. Senast kommer han från en tjänst inom FoU på Waggeryd Cell. 

"Vi är mycket glada att Tommy antog utmaningen att driva försäljningen framåt tillsammans med resten av teamet i södra Sverige säger Johan Blom, VD, HydSupply"

2020-08-13

HydSupply byter bolagsnamn

HydSupply byter per den 13 augusti 2020 bolagsnamn från Hydraulic Supplier i Norden AB till HydSupply AB.
 
Vi byter bara namn, den juridiska personen med organisationsnummer
556718-2091 är densamme. Det innebär att alla nuvarande avtal gäller samt att adresser, kontaktpersoner, telefonnummer osv. är oförändrade.

2020-08-03

HydSupply förstärker på småländska höglandet

Nu erbjuder HydSupply service och support, förebyggande underhåll och optimering av din produktion på småländska höglandet.

Vi hälsar Christian Ekevid välkommen till oss på HydSupply. Christian utgår från Vetlanda och ni når honom på telefon 0140-77 33 03.
2020-06-01

HINDAB blir HydSupply


Den 1 juni gick startskottet för fusionen mellan HydSupply och HINDAB då HINDAB har börjat marknadsföra sig som HydSupply. Fortfarande är vi två juridska bolag och målet är att den 1 januari 2021 vara ett och samma.

På bilden syns teamet i Vetlanda, Christer, Gustav, Stig, Simon och Johan stolt posera framför den nya logon.

Partners

​​​​​​​